My gay Valentine!

My gay Valentine!

TNT Post had een Valentijnsactie bedacht die uitermate heteroseksueel van aard was. Daar moest ik meer van weten!

Ik ben niet zo’n voorstander van het commerciële Valentijnscircus, maar toen de GayKrant vorige week schreef dat ze klachten ontving over het bedrijf waar mijn man op de loonlijst staat, werd ik alert. TNT Post had een Valentijnsactie bedacht die uitermate heteroseksueel van aard was.

Alsof aan 1.000.000 homoseksuele medemensen geen geld viel te verdienen lieten ze een keuzemenu zien: eentje voor de mannen en eentje voor de vrouwen. Als man werd je getrakteerd op drie charmante dames die je dan vervolgens kon inzetten om wat te versturen. Daar viel weinig eer te behalen voor een man die zijn vriendje een doos pralines wilde laten bezorgen door TaNTe Post.

Ik wist van het bestaan van het glbn Netwerk voor TNT-personeel (vanwege mijn man) en heb die gewezen op de zaak en om een reactie gevraagd. En zowaar na een paar dagen werd ik gebeld met de mededeling dat mijn berichtje één en ander in gang had gezet. Eén charmante dame moest plaatsmaken voor een bijzonder charmante heer. En zo is alles opgelost. Gay Krant blij (zij hadden het ontdekt, eerlijk is eerlijk), En de glbn TNT blij met de aandacht.

Rotterdam Post Office

Les premières lettres d’amour s’écrivent avec les yeux*

Alleen een grote groep lezers van het Algemeen Dagblad was niet blij, getuige de reacties. Waarschuwing: niet schrikken van de soms bijna homofobe meningen die verkondigd worden. Zelfs een enkele homo is het te machtig geworden en wenst iedere relnicht (dat ben ik dan ook) een onopvallend bestaan op de bank toe. Waar een onschuldig Valentijnskaartje niet toe kan leiden: het legt zomaar het flinterdunne laagje tolerantie bloot. Homo’s moeten niet zeuren! Lees hier de lezersreacties op de AD-webstek.

  • De eerste liefdesbrieven zijn met de ogen geschreven

This Post Has One Comment

  1. Beste Ron,
    Het duurde even voordat ik je weblog onder ogen kreeg, maar de reacties op de AD site maken duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is.
    TNT Post heeft gelukkig ook veel positieve reacties gehad.
    Paul Overdijk

Comments are closed.