Sihanoukville

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 174 x bekeken

Otress Beach

Even een weekje uit stoffig Phnom Penh naar de Cambodjaanse badplaats Sihanoukville.

Otress Beach

We waren er al eens eerder, in 2011, maar dat ging ene beetje de mist in doordat Cees 2 dagen onderuit ging van illegaal gestookte rum. Heel veel hebben we toen niet van de stad gezien.

Nou moet je van de stad niet zo veel voorstellen: een soort Almere maar dan zonder stadsplanning. En in Cambodja. Dus veel lege plekken, openbare voorzieningen die kapot zijn. En dat laatste geldt ook een beetje voor het strand. Op deze manier zal het nooit een topbestemming worden.

Strandtoeristen willen immers geen stroomuitval, onderbreking van het stromend water en bedelaars. Maar toch heeft het wat, juist omdat het geen massaal gebeuren is en er op sommige plekken nog en beetje een hippiesfeer hangt.

Ik heb leuke mensen ontmoet, misschien daarover later een keer, ik ben nu vooral moe, dus ik houd het bij de foto’s. Sommige foto’s zijn niet van de beste kwaliteit, ik hd de camera in Phnom Penh achtergelaten:

SunsetSihanoukvilleSihanoukvilleTemple kittenSihanoukvilleDog
Sokha BeachSihanoukvilleOtress BeachOcheteaul BeachOcheteaul Beach
Otress BeachCatSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukville
2011: Ream Natonal Park2011: Ream Natonal Park2011: Ream National Park2011: Ream Natonal Park2011: Ream Natonal Park2011: Ream Natonal Park

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.