Rotterdam Pride: wrijven helpt

Rotterdam Pride: wrijven helpt

Na veel gehannes is het ons gelukt om de bamboe-stand van Stichting Untenu weer op te bouwen, labellen en klaar te maken voor Rotterdam Pride. Wat gaan we allemaal doen in het weekeinde van 29 en 30 september? Lees verder!

Rotterdam Pride: Port of Love

Port of Love is het thema van de vijfde editie van Rotterdam Pride. Elk jaar wordt het beter, groter, professioneler. Dit jaar staat het Schouwburgplein 2 dagen lang in het teken van lhbt-trots. Zaterdag 29 september is het festival voor de volwassenen. De dag erna voor de regenboogfamilies. Untenu is dit keer twee dagen van de partij. Het programma van Rotterdam Pride is trouwens veel uitgebreider dan dat ene weekeinde. Er is van alles te doen, de eerste activiteit star komende week al, zie hier de agenda.

https://www.facebook.com/ronvanzeeland/posts/2341406585875471

Wrijven helpt wel!

Wat hebben we dit jaar bedacht voor in onze bamboe-stand tijdens Rotterdam Pride op het Schouwburgplein? Allereerst kan je voor een prikkie een lok haar laten kleuren als een regenboog. Kapper Ferdi knipte vorig jaar al de sterren van de hemel. Dit jaar gaat hij een stapje verder. Voor € 5,- per lok kleur je je haar en wordt Rotterdam Pride nog kleurrijker.

Daarnaast kan je je in een stoel laten masseren zodat je er weer stevig tegenaan kan de rest van de dag. Al het geld dat we hiermee ophalen gaat naar de projecten van Stichting Untenu in Cambodja. We helpen hiv-positieve LHBTI’s die vanwege armoede soms een steun in de rug nodig hebben om verder te kunnen.

Uiteraard verkopen we ook de Cambodjaanse handgeweven regenboogsjaals en nu ook dito polsbandjes. 

Roze Zaterdag

Geef een reactie