Meander en Bijoux zingen bij hiv-diner

Meander en Bijoux zingen bij hiv-diner

Eerdere pogingen om weer eens bij het hiv-diner in Rotterdam op te treden mislukten. Maar vanavond gaat het toch gebeuren: Meander en Bijoux zingen in Rotterdam voor Cambodja!

Meander en Bijoux bij hiv-diner

Elke vrijdag is er in café Praag (COC Rotterdam, zie hier) een diner voor mensen met hiv (en introducé), georganiseerd door Stichting Mara. Dit is voortgekomen uit de wekelijkse eetavonden in het voormalige Ron Wichmanhuis. In het Ron Wichmanhuis hebben Zarah Meander en Sheilla Bijoux twee maal opgetreden voor de bezoekers. Het waren zowel voor de dames als voor het publiek ervaringen om nooit te vergeten.

Na enkele eerdere pogingen (die moesten worden afgelast wegens persoonlijke omstandigheden en de aanslag op vlucht MH17) is een nieuwe datum geprikt: vrijdag 7 november aanstaande. Na de soep en tussen de aardappels (of rijst) en het toetje dienen de dames zich op als tussengerecht.

Speciaal voor het Nood- & Studiefonds voor LHBT’s met hiv in Cambodja hebben Meander en Bijoux een Cambodjaans liedje van Nederlandse tekst voorzien. Daarnaast (jaja) natuurlijk ook wat pittige en ondeugende kost. Er moet ook gelachen worden.

Opgeven voor het hiv-diner met optreden bij Mara, zie hier (graag vandaag 7 november 12.00 uur; en vol = vol).

[flickr_tags user_id=”23299658@N05″ tags=”meander bijoux”]

Meander en Bijoux (foto’s uit het album Drag Queens) op www.flickr.com/ronvanzeeland.

Ambassadrices Untenu

De opbrengsten van alle optredens van Meander en Bijoux gaan naar Stichting Untenu, het Nood- & Studiefonds voor LHBT’s met hiv in Cambodja. Op dit moment is de oprichting van Stichting Untenu nog in voorbereiding. Het oprichten van een stichting is niet niks, we kunnen er maar beter ruim de tijd voor nemen en het in één keer goed doen.

This Post Has One Comment

  1. Jazeker: om nooit te vergeten! Toch is het fijn, dat er zoveel leuke foto’s zijn. Dat helpt wel bij het niet vergeten ;-).
    Laatst bedacht ik een alias voor Meander & Bijoux: “Miet & Griet”, ook handig bij toekomstige internationale en intercontinentale shows!
    Maar nu eerst maar weer eens Rotterdamwaarts getogen, voor een klinkend en blinkend optreden bij Volle Maan, ten bate van de Regenboog – als men mij volgen kan…

Geef een reactie