Vandaag een echte inhaaldag gehad. Een dag die met veel politiek geregel begon en zaken die ik voor me uit had geschoven. Daarna op familiebezoek en deze avond redactievergadering van het familieblad.

Het werk stapelt zich soms op en dan zit er niets anders op dan een lijstje maken van de te regelen zaken. Dan is het afstrepen des te leuker. Er moesten data geprikt worden voor diverse afspraken. Er moest met één van onze Europarlementsleden (Kartika Liotard) gebeld worden over het verkiezingsprogramma. Dan was er nog een ernstige vervuiling ergens in het Land van Cuijk (lekker als je soms vaag moet blijven) waar ik iemand over terug zou bellen.

’s Middags hadden we afgesproken om de verjaardag van mijn nichtje in te halen (we waren die dag in Berlijn). Altijd leuk – maar doodvermoeiend. Zeker omdat we zelf geen kinderen hebben, staan mijn neefjes en nichtje me extra na. En gelukkig is het wederkerig. Dat werd dus weer op de trampoline en voetballen in de tuin.

Wonder boven wonder had ik nog wat energie over voor de avond. Over drukte gesproken. Een redactievergadering van ons familieblad duurt nooit echt lang maar is wel gezellig. Mijn familie houdt van grapjes en is gezellig luidruchtig. Daarnaast was het bij mijn tante die iedereen graag verwent met eigen baksels. Dat werd dus smullen van soezen met advocaat en slagroom en saucijzenbroodjes. En we gingen naar huis met eigengemaakte balkenbrei (zoals ons oma die vroeger maakte).

Moe maar voldaan ga ik zo dus maar naar bed. Ik weet in elk geval wat ik morgen eet…

Geef een reactie