Herten in de tuin

Gepubliceerd op 2 reacties 1 minuten leestijd 274 x bekeken

De Zusjes van Cleeff zongen een paar jaar geleden een liedje in voor een kruidendrankje (ijs- en ijskoud).  Of het een carnavalshit is geworden weet ik niet. De stemmen zijn van twee bekende actrices/comediènnes. Ik vond het wel toepasselijk in verband met het agendapunt in de commissie vandaag. Klik hier: Herten in de tuin. Even lachen met herten dus. Wie herkent de stemmen?

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Commentaires
 • Thushara Verhoeven
  14 januari 2008

  Met genoegen kan ik u melden dat dit nummer van De Zusjes Von Cleeff met Herten In De Tuin een gigantische hit is geworden in Breda.

  Ik ben zelf DJ in twee beeldbepalende kroegen in Breda-centrum (Café Dikke en Walkabout Café), en vorig jaar heb ik daar dat nummer geïntroduceerd. Ik kan maar één conclusie trekken: het sloeg in als een bom!

  Bij deze!

  Met vriendelijke groet,

  Thushara Verhoeven
  (DJ Zifiron)
  DJ Café Dikke & Walkabout Café, Breda
  http://www.djzifiron.nl
  http://djzifiron.hyves.nl

 • william
  6 maart 2011

  Hoi Ron,

  Ik weet dat 1 actrice/comedienne Marjan Luif is en de andere heet Gemma Vil of Veel. Zij komt van de kleinkunstacedemie.
  Groeten William