Zusjes von Cleef – Herten in de tuin.

De Zusjes von Cleeff zongen een paar jaar geleden ‘Herten in de tuin’, een liedje in voor een kruidendrankje (ijs- en ijskoud).  Of het een carnavalshit is geworden weet ik niet. De stemmen zijn van twee bekende actrices/comediènnes. Ik vond het wel toepasselijk in verband met het agendapunt in de commissie vandaag. Even lachen met herten dus. Wie herkent de stemmen?

This Post Has 2 Comments

 1. Met genoegen kan ik u melden dat dit nummer van De Zusjes Von Cleeff met Herten In De Tuin een gigantische hit is geworden in Breda.

  Ik ben zelf DJ in twee beeldbepalende kroegen in Breda-centrum (Café Dikke en Walkabout Café), en vorig jaar heb ik daar dat nummer geïntroduceerd. Ik kan maar één conclusie trekken: het sloeg in als een bom!

  Bij deze!

  Met vriendelijke groet,

  Thushara Verhoeven
  (DJ Zifiron)
  DJ Café Dikke & Walkabout Café, Breda
  http://www.djzifiron.nl
  http://djzifiron.hyves.nl

 2. Hoi Ron,

  Ik weet dat 1 actrice/comedienne Marjan Luif is en de andere heet Gemma Vil of Veel. Zij komt van de kleinkunstacedemie.
  Groeten William

Geef een reactie