Vandaag mijn eerste functioneringsgesprek als Statenlid gehad, daarna de SP-afdeling reda op bezoek bij de fractie en aansluitend de fractievergadering.

Functioneringsgesprek

De beoordeling was alemaal in orde. Ook al weet je van jezelf wel dat iets goed zit, toch kun je er een beetje zenuwachtig onder zijn. Gek is dat. Maar voor zover ik het begreep van Nico en Spencer functioneer ik naar behoren en waren er geen noemenswaardige verbeterpunten. Altijd fijn om te horen. Natuurlijk gaat zo’n gesprek ook over het functioneren van de fractie (en mijn rol daarin) en één opmerking was dat het som misschien wel wat minder kon. Daar kan ik mee leven.

Breada’se delegatie

Hierna kregen we een grote delegatie uit Breda voor een dagje provinciehuis. Altijd weer leuk om mensen uit een SP-afdeling te ontmoeten. Mensen kunnen hun vragen bij ons kwijt en wij leren er weer van. Daarnaast kregen ze een rondleiding door een VVV-gids.

Na afloop een efficiënte fractievergadering waar veel tijd ingeruimd was om de maatregelen die Gedeputeerde Staten willen nemen tegen de kredietcrisis te bepreken. En nu naar de volgende afspraak!

Geef een reactie