Debat Roze Zaterdag


Als één van de eersten was ik uitgenodigd om deel te nemen aan een politiek debat op Roze Zaterdag. De afgelopen weken is het de organisatie gelukt om steeds meerpartijbonzen te strikken.

Nu komen Boris van der Ham (D66, Tweede Kamer), Emine Bozkurt (Pvda, Europees Parlement) en Annelize van der Stoel (VVD, voorzitter deelraad Amsterdam Centrum).

Omdat ik Krista van Velzen (SP, Tweede Kamer) al had ‘vastgelegd’ voor onze activiteiten die dag en ik in de veronderstelling verkeerde dat ze aan het vrouwendebat zou deelnemen liet ik het maar zo. Maar gisteren bleek dat ze daar niet voor benaderd was. Met al die pabo’s leek het ons een beetje onzinnig om een Statenlid te sturen en het Tweede Kamerlid in de zaal te laten zitten. Krista neem dus mijn plaats in en ik zit nu in de zaal. Ik sta mijn plaats graag af, al had ik wel zin in het debat. Tegelijk is het ook een zorg minder.

voorkant SP-folder

Met de SP Bergen op Zoom organiseren we voor het eerst een wat uitgebreidere inbreng op Roze Zaterdag. De Partij financiert voor het eerst een folder exclusief gericht op holebi’s en heeft ook een mooi groot banier betaald voor in de optocht. De lokale SP-ers hebben een kraam geregeld en alle roze SP-ers zijn op Roze Zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur welkom in wijkcentrum de Korenaere (zie afbeelding bovenaan).

Geef een reactie