Puntjes op de ï

Gepubliceerd op 3 reacties 2 minuten leestijd 93 x bekeken

dollars

Vandaag heb ik de puntjes op de ï gezet van het noodfonds.

Het noodfonds voor seropositieve MSM en TG’s is bijna rond. Het projectplan is nog wat aangescherpt (alleen echte noodhulp blijft erin) en twee van de drie leden van het comité die de besluiten neemt over de donaties zijn bekend: Vireak en Leaksmey, de eerste is stafmedewerker voor MSM en TG’s bij CPN+ en Leaksmy is bestuurslid van CPN+.

De bankrekening is ook geregeld, het toezicht daarop ook. Greg van KHANA heeft beloofd erop toe te zien dat ook de laatste stukjes geregeld worden. Voor mij genoeg redenen om het restant van het gedoneerde bedrag van €250,- aan Greg te geven zodat er een klein startkapitaaltje is bij de aftrap van het fonds.

En verder is er gelukkig internet, zodat ik ook vanuit Nederland op de hoogte gehouden kan worden en indien nodig kan adviseren.

Afscheid (2)
Gisteren hebben we een etentje met wat bekenden georganiseerd ter gelegenheid van Greg’s verjaardag en mijn vertrek. Vanochtend heb ik afscheid genomen van mijn Cambodjaans-Nederlandse benedenburen. Daarna heb ik Greg voor het laatst gezien tijdens dit verblijf en heb hem het geld overhandigd (foto boven) voor het noodfonds.

Straks nog een privé-afspraak met een Filipijns-Nederlands echtpaar. Nog wat nababbelen over het werk bij Star Kampuchea en mijn fiets stallen.

Rest morgen nog een lunchafspraak met Chanthorn die werkt bij de Nationale Aids Autoriteit. Dan mijn koffers pakken voor het vertrek dinsdag. Dus voorlopig is dit de laatste bijdrage vanuit Phnom Penh. Als ik tijd en inspiratie heb komt er nog een blogje over Singapore.

Dank alvast voor het lezen en tot over een paar weken in Nederland.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Commentaires
 • Ton de Coster
  7 april 2013

  Het zijn de kleine dingen, die het doen… Je doet mij een groot plezier met dat trema: ï.
  Daarmee doe ik geen jota (ook al zo’n klein ding) af van jouw grootse daden in dat hete land! Ach, ik zou nog uren kunnen doorgaan over het grootse van het kleine, maar laat ik nu eens maar eens gaan ontbijten. Tot ziens!

 • Helma
  7 april 2013

  Geniet van de welverdiende vakantie. Je kunt trots zijn op het resultaat.
  Groeten, Helma

 • wim creemers
  9 april 2013

  Heel blij dat je er een goede bestemming voor hebt gevonden! Alle beetjes helpen.