Bingo & Show

Bingo & Show

Gisteren en vandaag ben ik druk bezig met voorbereiden van de Bijoux Show. Een half jaar geleden hadden we afgesproken om dit jaar vier shows in de Kabberdoes te doen.

Helaas kostte het statenwerk te veel energie van me en heb ik me terug moeten trekken. Wel jammer, want ik heb er altijd veel plezier aan beleefd.

Ik dacht met het politieke reces moet het lukken, maar deze week had ik het toch nog druk. Ik was ook nog benaderd om net als vorig jaar voor de COC-Seniorensalon een kerstgbingo te presenteren. Hierop kon ik meteen volmondig ja zeggen. Schmink op, jurk aan en praten maar. Meer voorbereiding heb ik daar niet voor nodig. Stiekum dacht ik wel, als ik toch in vol ornaat ben, is het niet zo veel moeite om van het één naar het ander te lopen. De show zou immers op dezelfde dag plaats vinden, een paar honderd meter verderop.

Kerstbingo bij COC-Seniorenslaon in 2006.

En toen belde mijn ‘zuster’, de gastartiest had afgezegd, of ik niet toch wat meer kon doen. Ik wil wel, maar het was erg kort dag om me nog goed voor te bereiden. Maar eigenlijk wil ik wel dolgraag weer eens het podium op. En dus zat ik gisteren en vandaag met een koptelefoon op naar drie liedjes te luisteren. Om Cees niet gek te maken ook. Je zal maar de halve dag ‘Si la vie est un cadeau’ moeten horen. Of ‘Sneeuwwitte vredesduif’ (speciaal verzoek van mijn zuster).

Voor wie er net als ik ook zin in heeft vandaag:

De kerstbingo bij de COC-Seniorensalon begint rond 17.00 uur (deur open om 15.00 uur) in de Knillispoort, Korte Waterstraat 15 in Den Bosch.

De Bijoux Show begint ongeveer om 19.00 uur in café de Kabberdoes, Sint Josephstraat 6 in Den Bosch.

Geef een reactie