AIDS Candlelight Memorial

AIDS Candlelight Memorial

Vandaag is het AIDS Candlelight Memorial Day, we staan stil bij de geliefden die ons ontvielen aan de gevolgen van aids. Ook in Rotterdam: Stichting Untenu en Mara Projecten organiseren voor de derde keer samen deze herdenking in Rotterdam.

AIDS Candlelight Memorial 2019

Helaas moet ik wel melden dat de voorzang door Meander & Bijoux niet doorgaat. Er is uiteraard wel samenzang, maar gezien de familie-omstandigheden wil ik zonder schmink klaar zijn om weg te gaan als het moet. Afhankelijk van mijn stemming en energie bepaal ik op het moment zelf of ik überhaupt ga. Gelukkig weet ik dat de andere vrijwilligers klaar staan om alles goed te laten verlopen.

Het thema van AIDS Candlelight Memorial sluit dit jaar helemaal aan bij het werk van onze stichting. Vandaar dat er dit jaar wat meer aandacht uitgaat naar Cambodja en ons werk daar. Onze penningmeester wordt geïnterviewd en een kort filmpje laat krachtig zien waarom ons werk voor LHBTI’s met hiv in Cambodja nodig is.

https://www.facebook.com/untenu/posts/2650164255071117

Geef een reactie