Veel geregel

De laatste dagen druk doende geweest alleen al om mensen te pakken te krijgen. Maar er begint zich één en ander af te tekenen over het symposium op 25 juni. Verder vandaag (waarover na afloop meer): het symposium over Cradle 2 cradle.

Daarover was veel verwarring ontstaan. Ik wist niet dat het zoveel kostte en meldde dat ik afzag van deelname. Toen bood de organisatie EVO me aan voor het ledentarief te komen, maar ook daar is geen (fractie-)budget voor. Toen mocht ik zelfs gratis komen. Heel vriendelijk, maar ik voelde me er wel opgelaten onder. Toen ik dit meldde bij de fractie werd duidelijk dat voor dit soort kosten een apart potje was bij de provincie. In overleg is toen besloten om tegen het gereduceerde tarief te gaan. Verslag volgt vanavond! Ook de C2C-goeroe Michael Braungart komt spreken.

symposium hlbt-beleid
We hebben in elk geval een forumvoorzitter: SP-senator Anja Meulenbelt. En daar zijn we heel blij mee. Ook beleidsmedewerker Judith Schuyf van Movisie komt, ook heel waardevol. Na dagenlang contact via voicemails en telefonistes dreigt het vandaag te lukken om contact te krijgen met de directeur van COC Nederland. Het is allemaal wat. Embrace Pink heeft in principe toegezegd, ze vieren vandaag overigens hun 2½-jarig bestaan.

This Post Has One Comment

  1. 475 euro ??????? Ongelooflijk…

Geef een reactie