Roze SP-netwerk in Utrecht

Vandaag voor de tweede keer de trein in, nu naar Utrecht voor een bijeenkomst van het Roze SP-netwerk in het lokale afdelingspand.

Wel een hele rit, eerst met de trein en dan het Utrechtse stadsvervoer. En een hondenweer. Geen idee waar je uit moet stappen. Gelukkig trof ik Willy al op het station. Met 30 jaar SP-ervaring is hij bijna overal geweest.

En dus ook in Kanaleneiland Zuid, waar de SP huist. We waren met vijven vandaag, alleen maar mannen helaas. En het was een cruciale vergadering. Na onze ervaringen in het Haagse (zie hier, en hier), waren we toe aan duidelijkheid. Hoe gaan we ons inzetten, wat zijn onze prioriteiten. Besloten is nu om een lijstje met politieke wensen voor te leggen aan de partij en verder gaan we proberen een aantal praktische zaken geregeld te krijgen.

Het is lastig om alles wat intern nog geregeld moet worden via het blog te communiceren. Dat doe ik later wel als de zaken wat concreter worden. Wat wel steeds concreter wordt is de deelname aan Roze Zaterdag dit jaar, in Tiel. Een groepje SP-leden uit die plaats is enthousiast aan de slag gegaan om onze aanwezigheid die dag te ondersteunen. Als er SP-ers onder de lezers zijn die mee willen werken om de SP-inbreng tot een succes te maken: van harte welkom. Stuur een berichtje via de contactpagina. Je hoeft niet van de roze doelgroep te zijn, het mag natuurlijk wel. Een leuke dag gegarandeerd!

Morgen een dagje provinciehuis met overleg over de commissie en fractie-overleg.

Geef een reactie