Naar Cambodja

Gepubliceerd op 1 reactie 1 minuten leestijd 91 x bekeken

Phnom Penh by night

Alle seinen staan op groen: op 10 maart reis weer ik naar Cambodja waar ik twee maanden verblijf. Ik blog en twitter tijdens die periode gewoon door. Abonnees op de Cambodja-nieuwsbrief krijgen een e-mailbericht bij elk nieuw blog dat verschijnt over Cambodja. Via het menu in de rechterkolom van het blog is het mogelijk je af te melden van een nieuwsbrief, of het abonnement aan te passen.

Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de verzendlijst ‘Cambodja’ (per nieuw blog één e-mailbericht) en/of Weekoverzicht blog’ (één e-mailbericht per week met een overzicht van de die week gepubliceerde blogs).

MSM & TG

 

In Cambodja ga ik het ingezamelde geld voor het Noodfonds overhandigen, ga op bezoek  bij mensen die geld van het fonds ontvingen en ga ik onderzoeken of meer concrete, duurzamere hulp nodig is. Ik denk aan werkervaringsplaatsen voor hiv-positieve homo’s en transgenders die willen stoppen als sekswerker.

Natuurlijk zal ik ook verslag doen van interessante gebeurtenissen. Het is niet echt saai momenteel in Cambodja, dus dat komt wel goed.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  • Ton de Coster
    15 februari 2014

    Het ziet er prima uit, Ron!