Karlijn Bunnig neemt afscheid

Op 21 juni nam Karlijn Bunnig afscheid als geestelijk verzorger voor mensen met hiv. Acht jaar werkte ze in Rotterdam bij Stichting Mara.

Karlijn Bunnig: 8 jaar geestelijk verzorger voor mensen met hiv

Op 21 juni nam Karlijn Bunnig afscheid als geestelijk verzorger voor mensen met hiv (lees hier het interview met Karlijn in Hello Gorgeous). Acht jaar was Karlijn in dienst bij Stichting Mara. Na afloop van het twee-wekelijkse diner voor mensen met hiv bij COC Rotterdam was er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen.

Collega Floor van Orsouw spreekt Karlijn toe.

De cirkel is rond

Ik zag Karlijn voor het eerst toen ik ld was van de sollicitatiecommissie. Aan ons de taak een opvolger voor Hermen van Dorp te vinden. Voor mij was al snel duidelijk dat Karlijn de beste papieren had. En gelukkig werd ze het ook. In al die jaren hebben we veel gewandeld in het Park en heel wat kopjes koffie gedronken bij de Parqiet. Vaak ging het over het werk voor mensen met hiv in Rotterdam, maar Karlijn was er ook voor mij toen ik het zwaar had.

(tekst gaat verder onder de foto)

Voor mij voelde het dan ook logisch om eens goed te gaan zitten voor een afscheidstoespraak. Acht jaar is niet niks en wat we in die jaren hebben meegemaakt (leuke en minder leuke dingen) daar kan je een boek mee vullen. Hiermee was de cirkel voor mij rond. Lees zelf:

We hielden het allebei niet droog, en niet alleen van het lachen. Ook op deze plaats wil ik je nogmaals van harte bedanken voor wat je voor al die mensen – en voor mij persoonlijk – hebt betekend.

Geef een reactie