Hiv-vaccin-project: tweede controle

Hiv-vaccin-project: tweede controle
hiv weerstand CD$

Hiv-vaccinatieproject: controle en uitslag bloed + hartfilmpje. En spullen ophalen voor Roze Zaterdag bij het SP-partijkantoor.

Zie alle blogs over het hiv-vaccinatieproject op de deze pagina.

Vandaag weer op pad geweest naar Rotterdam voor een tweede controle  in het Erasmus MC na de pillenstop i.h.k.v. het Hiv-vaccinatieproject. Daarna naar het partijkantoor om alvast de banier en de hesjes op te halen voor Roze Zaterdag. Bij thuiskomst de schriftelijke vragen over de Klimaatconferentie afgemaakt en verzonden.

Hiv-vaccin-project: CD4 omlaag; hartfilmpje oké

In het ziekenhuis was alles goed. Het hartfilmpje was zeldzaam goed volgens de internist. Ik weet niet meer exact hoe ze het zei, maar het klonk allemaal mooi: Veel zuurstof in het hart, stevige hartspieren en een zeer regelmatige curve (hartslag?). Zoiets. Verder waren de CD4-cellen stevig gedaald (hiermee wordt de weerstand gemeten) van 850 naar 570. Niet interessant volgens de dokter, als het virusgehalte maar laag blijft. Die uitslag komt donderdag pas. Een gezond iemand heeft tussen de 750 en 1200 CD4-cellen. Bij een stevige griep daalt het aantal cellen tijdelijk.

Roze SP

Na drie kwartier stond ik al weer buiten en ben ik naar de Vijverhofstraat gereden. Daar zou de banier die de SP voor Roze Zaterdag heeft gemaakt klaarstaan, samen met 25 hesjes voor SP-ers die meelopen in de parade. De vouwblaadjes waren al wel gedrukt, maar nog niet gesneden en gevouwen. Alles komt op tijd hier. Het bezoekje was een fijne gelegenheid om met de ontwerper en met de drukker van het vouwblad kennis te maken. Ook heb ik nog even met wat oude SP-bekenden uit het Rotterdamse bijgepraat.

Geef een reactie