Goed nieuws: CD4 omhoog; blog werkt

Vanmorgen schreef ik nog heel voorzichtig dat de problemen met het weblog deze week voorbij zouden zijn, en nu is het al zover. Wel vreemd dat het weblog weer gerestaureerd is. Cees heeft het er maar druk mee in zijn vakantie. Het enige is dat de 2 berichten die ik de noodversie schreef, inclusief de snelle reactie van Monique (tijdelijk) verdwenen zijn. Daarom maar even kort een resumé:

Vaccinatieproject: weerstand omhoog

Goede uitslag van het ene buisje bloed; de weerstand is flink vooruitgegaan, van 290 naar 450 CD4-cellen. Voorlopig dus nog niet aan de pil! Nu is het zaak conditie op te bouwen en niet overenthousiast aan alle aangeboden bijeenkomsten en vergaderingen meedoen. Het is voor mijn gevoel niet voor niets dat het beter gaat. Ik heb me heel koest gehouden, af en toe een zonnebankje genomen en vitamine C geslikt. Of het daaraan ligt weet je nooit, maar ik denk dat de rust het beste heeft gewerkt. Ook al is het helemaal tegen mijn onrustige natuur in.

Het politieke seizoen barst weer los, alleen doe ik even heel voorzichtig mee. Dus geen excursie voor mij naar West-Brabant vandaag, geen LW Politiek van COC Nederland morgenavond en zaterdag niet aanwezig bij het SP-overleg over regionale luchthavens. Vrijdag wordt het kiezen: de eerste fractievergadering van het politieke jaar of naar de BMF in Tilburg. Ik weet het nog niet.

Morgen moeten we wel even ons huis uit omdat er weer eens een bezichtiging is. Dat werd ook wel weer tijd! Zondag de verjaardag van ons oudste nichtje en de opening van een nieuwe varkensstal bij de buren (omdat ik wel nieuwsgierig ben naar het verschil met de oude kleinere behuizing). Het is nog te bezien of het voor de fokzeugen ook een feestje wordt…

This Post Has One Comment

  1. Geweldig nieuws !!! Wat een opluchting ,pppfff.

    Hopelijk wordt het huis nu ook verkocht.Ik zal duimen.

    liefs , Monique

Geef een reactie