Zondag was ik te suf om een blog te schrijven als gevolg van een preventieve maatregel (homeopathisch slaapmiddel) en vandaag ben ik al vanaf 07.00 uur aan het Statenwerk: stadsbomen, poezenpension, megastallen & gezondheid en beleidsevaluatie.

Dat laatste was weekendhuiswerk, alle eindrapportages moeten blijkbaar met haastwerk aangeboden worden aan de Provinciale Statencommissies. En dus moest vanochtend vòòr 10.00 uur het laatste commentaar binnen zijn bij de griffie. Dat was de eerste klus op de vroege morgen.

Daarna in de telefoon geklommen voor wat overleg. Zaterdag had ik al vragen voor het Vragenuurtje opgesteld en rondgestuurd voor het ‘schieten’ zoals we dat noemen (kritisch kijken zou je het ook kunnen noemen). Vandaag de zaken afgerond en met de griffie gebeld voor advies en de vragen met persbericht de deur uit gedaan (zie volgend blog voor details).

De bomen in de museumtuin van het Noordbrabants Museum vroegen ook om aandacht. Hierover heb ik telefonisch overleg gepleegd met belanghebbenden, en met Cecile Visscher (fractievoorzitter SP Den Bosch). Met haar heb ik ook het met sluiting bedreigde ‘oude poezenpension’ besproken. Allemaal ijzers in het vuur en werk voor de rest van de week.

Op de foto liggen Benno & Juul alvast te wennen in de kooi waarin ze vervoerd worden bij de aanstaande verhuizing. Zolang het deurtje open staat is er geen vuiltje aan de lucht. Deurtje dicht betekent kattengejank…

Geef een reactie