Ben d’r weer!

Het heeft even geduurd, maar het blog is weer in de lucht en in een ander jasje. Keer op keer heeft mijn technische wederhelft geprobeerd om alle blogs terug te zetten, maar het probleem keerde telkens terug.

Dan maar een nieuwe template zoals dat heet. Ik was tevreden met de oude, maar er zat een fout in de software waardoor telkens bestanden werden aangetast. Nog niet alles werkt, en de nieuwsbrief wordt vanaf heden extern verzonden – dus niet meer vanuit het programma waarmee ik dit blog schrijf.

Hier thuis gaat het langzaamaan beter, ik ben nog niet de oude maar er gloort licht aan de einder. Zondag – als ik de leeftijd van 58 lentes hoop te bereiken – rijden we met de poezen naar Berlijn. En hopelijk liggen daar nieuwe verhalen in het verschiet.

Bluesky

X (voorheen Twitter) verwordt onder de verziekende leiding van mijnheer Musk steeds meer tot een extreem-rechts riool. Ik had het geluk ene uitnodiging te krijgen voor Bluesky, wat qua uiterlijk zeer op X lijkt, maar inhoudelijk hanteert het een uitnodigingsbeleid en hopelijk blijft het voorlopig verschoond van gescheld en nepnieuws. Wie me daar wil volgen of in aanmerking wil komen voor een zogenaamde invite code, geef me een seintje via één van de contactkanalen. Er is in WordPress nog niet een volgknop voor Bluesky beschikbaar, maar mocht u al zijn toegetreden, dan ben ik hier te volgen.

357 X gelezen

Geef een reactie