SP-avond intensieve veehouderij


De SP-fractie organiseert een informatie- en discussie-avond over de intensieve veehouderij. SP-statenlid Veerle Sleegers heeft hiervoor het initiatief genomen. Meer specifiek gaat de avond over de intensivering en grootschaligheid in de veeteelt in Brabant.

Intensieve Veehouderij

Bedoeling van de avond is om zoveel mogelijk kanten van deze ontwikkeling te belichten en daarmee gasten, bezoekers en andere belanghebbenden de gelegenheid te geven om tot een afgewogen en genuanceerd standpunt te komen. Behalve een inleiding door enkele deskundigen is er een paneldiscussie en zal er gelegenheid zijn voor vragen en opmerkingen vanuit het publiek.

De avond wordt georganiseerd door de SP-Statenfractie. Er zullen sprekers zijn van ondermeer de ZLTO, de Brabantse MilieuFederatie, Milieudefensie, de Boerengroep (Universiteit van Wageningen) en verschillende politieke partijen.

De bijeenkomst vindt plaats op 12 december 2007. Vanaf 19:30 uur is er ontvangst met koffie en thee. Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot 22:30 uur. Na afloop is er een informele afsluiting van de avond in het café van het zalencentrum.

De locatie voor de bijeenkomst is Partycentrum Hercules, gelegen aan de Rijtseweg 1 te Diessen. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: bus 142 Eindhoven-Tilburg. Uitstappen op de Julianastraat (het busstation in Diessen), vanaf daar 5 minuten lopen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. De zaal is rolstoeltoegankelijk.

This Post Has 2 Comments

  1. Was graag gekomen op de bijeenkomst – maar ik heb een ander belangrijk onderwerp te bespreken die avond: de uitbreiding van Eindhoven Airport!

  2. Lijkt mij wel een nuttige bijeenkomst !!

Geef een reactie