Vandaag heb ik nog heel wat in te halen van de afgelopen week. Er liggen nog foto’s van Brussel. Na de Statenvergadering ben ik in Gemert bij een SP-bijeenkomst over gen-mais geweest (in meerdere opzichten een vruchtbare avond). En straks ga ik een biologische rode beuk planten als protest tegen de plannen voor industrieterrein Waalboss, bij Heesch. Maar gisteren was ik down & out na een heel drukke week.

Vandaar de korte blogpauze. Een uur nadat ik gisteren was opgestaan ben ik teruggekropen in bed om tot kwart over één te blijven liggen. Een aantal collega’s vroeg een paar keer of het nog wel ging met me. Maar het vreemde is dat ik een tijdje – moe of niet – gewoon door kan gaan omdat een aantal zaken gewoon even móet. Eenmaal thuis heb ik dan de ruimte om finaaal in te storten, wat zaterdag dan ook gebeurde.

Na veel getwijfel gisteren toch maar met broer en zus uit eten gegaan en daar achteraf geen spijt van gehad. Dit heb je bij tijd en wjlen ook echt nodig. Eens zonder kinderen en koude kant lekker bijkletsen!

Vandaag en morgen meer over vorige week en de Waalboss-actie van hedenmorgen.

Geef een reactie