COC in Brabants Dagblad

COC in Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad wijdt vandaag op de Bossche pagina’s zijn vierde stukje over de COC-fusie in deze regio. Kleiner kon niet.

COC-fusie in de krant

Gisteren in de Osse editie werd de Osse voorzitter in een groter stuk aangehaald. De Bossche voorzitter is blijkbaar nog steeds niet bereikt door de redactie.

Nu ben ik ineens ‘van het Bossche COC’. Eergisteren werd ik nog geciteerd als COC-lid, meer ben ik in deze zaak ook niet. Excuses dus aan de beider COC’s: ik ben geen spreekbuis van het COC, en dat heb ik ook duidelijk verteld aan de dame van de krant. Wél heb ik als lid van de Osse vereniging de fusie op de agenda gezet. ‘Aanstichter van de fusie’ zou het BD wel mogen schrijven.

(c) Brabants Dagblad

Daarnaast zijn beide COC’s volgens de krant nu continu op zoek naar vrijwilligers. Alsof ze niet óók bezig zijn met nuttige zaken als het organiseren van soosmiddagen voor holebi’s met een verstandelijke beperking (aanstaande zaterdag in Den Bosch) of het bemiddelen in een discriminatiezaak op een school (onlangs in Oss). Dat wil ik maar even gezegd hebben.

Komkommertijd of onzorgvuldigheid? Of allebei?

This Post Has One Comment

  1. Komkommertijd of onzorgvuldigheid, ik zou deze twee graag omdraaien. Het is altijd zo dat een Krant de zaak zo weet te brengen dat je soms gaar wordt van het verhaal alleen al.

Geef een reactie