Ik ben niet zo voor dat commerciële gedoe, maar voor een mooie brief staat mijn brievenbus wel open. Vorig jaar ontdekte ik dat TNT Post ondanks haar diversiteitsbeleid wel erg beperkt was in haar aanbod op Valentijnsdag.

Aleen maar m/v-stelletjes. Als ik de aanvechting had iets romantisch naar mijn Cees te sturen via tante Pos, dan kon het niet echt. Gelukkig lukte het me om het hltb-netwerk van het bedrijf in te seinen en daar zijn niet de minsten actief. In een mum van tijd werd de webstek omgegooid en was er wel keus uit m/v, v/v en m/m. Dit jaar is eerst goed nagedacht.

En weet je wat ik zo mooi vind aan de campagne van dit jaar? Er zijn  nu eens niet alleen maar supermooie strakke jonge modellen gekozen, maar gewoon mensen zoals jij en ik.

Maar nu is het gedaan, ik heb genoeg reclame gemaakt…

Geef een reactie