Naar Rotterdam voor extra controle

Gepubliceerd op 0 reacties 2 minuten leestijd 92 x bekeken

Met veel gedoe een uur te laat aangekomen in het Erasmus MC voor weer een controle. Het begon ermee dat ik met de trein ‘moest’ omdat Cees de auto nodig had. Hij kon me niet wegbrengen, dat moest met de Taxihopper ook lukken. Dat had je gedacht…

Toen ik vanmorgen belde om de rit te bestellen was ik feitelijk al te laat om een aakomstgarantie te krijgen. Die heb je wel nodig als je met de trein reist. Eigenlijk lag het aan mezelf, ik had de rit de avond ervoor al moeten vastleggen. Maar goed, ik vergeet wel eens iets. Toen bedacht ik me dat als ik me op station ‘s-Hertogenbosch af liet zetten (i.p.v. Oss), ik een trein later kon nemen en dus wel een Taxihopper kon nemen. Dat ging, maar zonder aankomstgarantie. Niet dat je zonder niet aankomt, maar de aankomsttijd is niet gegarandeerd. Toch maar gegokt en dan zal je zien, wel een taxi op tijd, maar nog twee ritten erbij geboekt. Eerst naar Heesch, toen naar Nuland, daarna naar Rosmalen en tenslotte naar het station. En vet te laat natuurlijk. Op Rotterdam CS wel aardig op weg geholpen met de nieuwe OV-pas met chip. Werkt reuze handig, stukken beter dan de strippenkaart.

blik op het Centraal Station

Gelukkig kon ik in de trein de verpleegkundige telefonisch verwittigen dat ik een uur later zou komen. Geen probleem, dus weg stress. Uitslagen waren goed. D.w.z. de weerstand (CD4) verder gezakt naar 490. Bij 350 moet ik weer terug aan de pil. De virale lading gelukkig nog niet detecteerbaar, dus onder de 50. Aangezien ik me al een paar dagen een beetje niet lekker voel en de weerstand aan het zakken is, kan dat betekenen dat de virale lading aan het stijgen is. Bij de andere proefpersonen was dat tijdelijk het geval en steeg daarna de weerstand weer geleidelijk. Het worden dus nog spannende weken.

hoek Kruiskade/Mauritskade

Omdat de terugreis met openbaar vervoer naar het platteland zorgvuldig gepland moet worden, had ik nog wat uurtjes over in Rotterdam. De foto’s geven een aardige impressie van de rotzooi die de verbouwing van het Centraal Station teweegbrengt. Niet ver daarvandaan zijn (als ik het goed heb) een hotel, Corso en de Pauluskerk gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. Ook hier veel rotzooi en overlast, maar zo moet het goed komen. Volgens mij mag architect Alsop hier iets neerzetten als goedmakertje voor het afblazen van zijn gewaagde ontwerp voor CS.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.