Mag ik u voorstelen: Untenu’s nieuwe video.

Untenu op YouTube

Sinds een tijdje denken we na hoe we meer publiek kunnen bereiken met onze boodschap. Als goed doel moet je in beeld blijven en het mediagebruik verandert razendsnel. Zo ook de aandachtsspanne van veel mensen. Lange verhalen, lange films, veel mensen haken dan af. En of ik dat nu leuk vind of niet, het is wel de realiteit. En ook bij Untenu moet de schoorsteen blijven roken, anders geen hulp meer voor onze doelgroep in Cambodja.

Vandaar dat we naast de websites, Twitter en Facebook (volg en like ons daar!) binnenkort inmiddels ook ons eigen YouTubekanaal hebben. Dat kost wel het nodige werk, want we willen wel een interactief kanaal waar we direct geld kunnen inzamelen. Alles is inmiddels in gang gezet om dat voor elkaar te krijgen. Net zoals we nu ook al op Facebook als goed doel zijn aangemerkt, zodat iedereen die voor een verjaardag of om wat voor goede reden dan ook via dat medium een inzamelingsactie wil beginnen voortaan Untenu als bestemming kan kiezen. Meer informatie vind je hier.

Voorlopig is bovenstaande video gepubliceerd op mijn eigen YouTubekanaal. En er moet ook nog wat aan geschaafd worden, maar het begin is er. Met dank aan Ainslie Gilewski, die de mooie intro en outro maakte (gebaseerd op het logo van Fokko van der Woude en met een vleugje muziek van the Cambodian Space Project:

Geef een reactie