Untenu online

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 72 x bekeken

Sinds deze weekzijn twee webpagina’s van Untenu online: untenu.org (Engelstalig) en untenu.nl (Nederlandstalig). Nu nog de vertaling in het Khmer.

Untenu online

Een website is nooit helemaal af, maar dit is een mooi begin. Het meest compleet is nu www.untenu.nl, de Nederlandstalige pagina. De Engelstalige website is bijna af, untenu.org is hier te vinden. Wat ontbreekt is nog de doneerknop. Hij is er wel, maar werkt nog niet. Hiermee wachten we totdat duidelijk is onder welke rechtspersoon Untenu gaat werken.

Binnenkort gaan we in gesprek met een bestaande organisatie met een soortgelijke doelstelling. Vooralsnog kunnen bijdragen op de rekening van COC Noordoost Brabant worden gestort (bankrekening NL37INGB0002689455 t.n.v. COC Noordoost Brabant o.v.v. ‘Cambodja’).

Nieuw logo

Ondertussen heeft grafisch ontwerper en kunstenaar Fokko van der Woude een nieuw logo ontworpen voor Untenu (zie foto bovenaan dit blog).

Het logo is ontworpen in twee kleuren en bevat de elementen regenboog, het zogenaamde aids-lintje, het woord regenboog in het Khmer-schrift en een fonetische weergave van het woord.

Sociale Media

Vanaf nu is Untenu online ook op de sociale media Twitter en Facebook te volgen:

Untenu op Twitter volg je hier,
de pagina van Untenu op Facebook is hier te vinden.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.