Psah Kandal

Gepubliceerd op 0 reacties 2 minuten leestijd 121 x bekeken

Psah Kandal - Phnom PenhEen overdekte markt in Cambodja is een microcosmos. Je kan er bijna alles kopen, laten doen, eten. Ook een gezichtsmassage

Alles is er ook goedkoper dan in de winkels. Je laat er voor een dollar kleren verstellen, voor een dollar eet je een lunch, een gezichtsmassage kost (met één consumptie) ongeveer vier dollar (€3,-). Dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Ga met de muis over de foto en links en rechts verschijnen navigatiepijlen.

Om die enge foto met dat masker te compenseren heb ik mijn buurman er ook maar bijgezet. iets flatteuzer dan mijn persoontje. Kun je de foto’s niet allemaal bekijken, klik dan hier voor de fotoset Psah Kandal op Flickr. Meer foto’s van markten in Cambodja:

Butcher    Kampot market    Herbs
Kampot    Chinese New Year    Kampot

Badmodeshow
Dan hadden jullie nog wat tegoed van me, de badmodeshow. Niet meer dan een fijn excuus om wat getrainde Cambodjaanse mannenlichamen op het podium te showen. De muziek is om auteursrechtelijke redenen weggehaald door youtube, maar het is tenslotte een traktatie voor het netvlies:

Overmorgen verkas ik al (een dag eerder) naar het appartement. De (Maleisische) huisbaas is hier nog te beroerd om zelf de hondendrollen op te ruimen. Dat is blijkbaar voor de werkster. Zodoende ligt er nu van drie dagen en moet ik eroverheen springen om bij de koelkast te komen. Aangezien hij ook niet echt spraakzaam is, zal ik d ereden van vertrek maar melden op de webpagina waar ik geboekt heb.

Dinsdag vertrek ik voor de viering van een Chinees Boeddhistische feestdag voor een paar daagjes naar Kampong Cham.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.