Stichting Untenu

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 78 x bekeken

Tijdens een bijeenkomst gisteren in Rotterdam is de knoop doorgehakt: Untenu gaat verder als Stichting Untenu. Hiermee denken we de meeste kans te hebben om slagvaardig fondsen te werven en onze doelen te verwezenlijken.

Er is lang over nagedacht of Untenu als project ondergebracht zou worden bij een bestaande rechtspersoon. Gesprekken hierover verliepen ook positief en we zijn dankbaar dat ons project welkom was bij Stichting AidsCare.

Maar alles overwegende is besloten om als zelfstandige stichting verder te gaan op de ingeslagen weg. Kandidaat-bestuursleden staan klaar, alsmede een Raad van Toezicht. Nu is het tijd om de mouwen op te stropen om de procedures in gang te zetten om tot de oprichting te komen.

Strategisch Plan

Daarnaast is het concept Strategisch Plan besproken en met enkele opmerkingen en aanvullingen vastgesteld. In het Strategisch Plan worden vier doelen gesteld: Noodhulp, Scholing, Werkervaring en Versterking van leiderschapskwaliteiten van LHBT’s in Cambodja.

De concept-versie is hier te lezen (PDF-formaat, enkel in het Engels beschikbaar).

CamAsean

Deze week is Ron van Zeeland benaderd om plaats te nemen in de Board of Directors van CamASEAN. CamASEAN is de partnerorganisatie van Untenu in Cambodja. CamASEAN wil zich deze zomer bij de overheid als officiële NGO laten registreren.

Op deze manier worden de banden verstevigd tussen de beide organisaties.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.