Silom 2

Gepubliceerd op 1 reactie 1 minuten leestijd 77 x bekeken

2012: Bangkok

We verblijven in Bangkok vlakbij het uitgaanscentrum Silom 2, met elke avond travestieshows waar we in Europa een puntje aan kunnen zuigen.

2012: Bangkok

De optredens in DJ Station worden verzorgd door alles wat zich tussen man en vrouw beweegt (travestieten, transgenders en vrouwen die vroeger man waren) plus wat mooie jongens als danser op de achtergrond. In het Thais hebben ze een woord voor deze mensen: katoey. Silom 2 is een afgesloten steeg waarachter verschillende homo-horecagelegenheden zijn samengebracht. Van discotheek tot karaokebar.

Vrouwelijk gedrag bij mannen is niet iets waar Thai moeilijk over doen. We zagen de meest vrouwelijke jongens in het winkelcentrum. Iets waarvoor je in Nederland op zijn minst op wat scheldwoorden wordt getrakteerd. Bij vrouwen zie je als je er oog voor hebt hetzelfde, alleen minder uitgesproken.

2012: Bangkok
Klukkluk is niet alleen populair als songfestivalact.

Wil je wat verder van huis dan neem je de skytrain, maar een taxi kost vaak niet veel meer, en met die hitte bespaar je jezelf wat klimpartijen. Want roltrappen zijn dun gezaaid in het openbaar vervoer van Bangkok.

Hieronder het uitzicht vanaf station Saladaeng:

2012: Bangkok

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  • Ton de Coster
    9 maart 2012

    Puh, ze hebben daar vast niet zulke pittige teksten als Meander & Bijoux!