Show, dierenarts en Roze Zaterdag

Een verzamelblog over een uitvaart, showtime, Benno naar de dierenarts en voorbereiding van Roze Zaterdag.

Indrukwekkende uitvaart

Gisteren een indrukwekkende uitvaartdienst meegemaakt. De vader van een vriend was overleden. De man zelf kenden wij niet, maar na de dienst wisten had ik het gevoel de man een beetje te kennen.

Onderweg noodweer en verschillende files. Vandaag een hectische dag met eerst een overleg over een maandelijkse show, daarna met Benno naar de dierenarts en zo meteen de folder voor Roze Zaterdag schrijven met Willy Lourenssen.

Show…

Om te beginnen de show. Nog niet zo heel lang geleden organiseerde ik met enkele anderen één keer per maand een travestieshow bij het COC. Het COC-pand moest sluiten, verkiezingen kwamen eraan, medisch onderzoek… Maar goed, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu kwam de eigenaresse van de Kabberdoes naar ons toe met de vraag of we daar maandelijks een show wilde maken. We hebben goede afspraken gemaakt en vanaf september, elke vierde zondagmiddag van de maand is het weer show. En dat biedt mij wat tegenwicht voor al het serieuze werk in de Staten.

Benno naar de dierenarts

Met Benno ben ik daarna naar de dierenarts gegaan (Benno zit links op de foto hierboven). We dachten dat hij oormijt had, maar dat bleek een korstje. Wel zaten er vlooienpoepjes in zijn vacht. Vlooien zijn tegenwoordig bijna resistent tegen een veelgebruikt middel, dus dat wordt nu wisselen. Aangezien ze als kitten van de boerderij komen, is een vlootje op zijn tijd bijna onoverkomelijk. Hij vond de reis naar de dierenarts geen pretje, te horen aan het klaaglijk gemauw in de reismand.

Overleg Roze Zaterdag

En dan vanavond bijpraten over Roze Zaterdag. Met Willy werk ik aan de folder die de SP daar uit gaat delen. Verder hebben Gedeputeerde Staten vandaag besloten geen nachttreinen te regelen. Het fijne lees ik er pas van als ik de officiële beantwoording krijg. Later meer hier over dus.

Geef een reactie