Als je de programmaregisseur voor het Masterplan Vlagheide moet geloven is er heel integer gehandeld. Kortom niks aan het handje in Schijndel. Dat is vandaag in de krant te lezen.

Peter Prins, programmaregisseur van het project Masterplan Vlagheide, maakt zich niet zoveel zorgen over de geluiden richting de provincie. “Er is in het voortraject regelmatig overleg geweest met de provincie. De plannen zijn zorgvuldig voorbereid en goed beargumenteerd. Als de SP gepraat had met de initiatiefnemers en de info-avond had bijgewoond, hadden ze kunnen weten dat die integer met de plannen bezig zijn.”

Lees het hele artikel, klik hier. Ik word altijd argwanend bij dit soort berichten. Ons kent maar al te vaak ons in kleinere gemeenschappen. Alles lijkt nu in stelling te worden gebracht om recht te praten wat krom is. Door een paddenpoel te veranderen in een enorme plas water met een hek erom, heb je voor mij al bewezen dat je je weinig aantrekt van regels. Niet vreemd dat er een beetje argwaan is bij de nieuwste plannen voor een heuse eendenkooi.

Geef een reactie