Onderzoek Brabant Blogt

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 66 x bekeken


Vandaag ben ik telefonisch ondervraagd door iemand van Brabant Blogt. Op de webstek van Omroep Brabant worden alle aangesloten bloggers weergegeven en momenteel onderzoekt men of het anders/beter kan.

Zo kreeg ik vragen waarom ik er mee begonnen was en of ik nog net zo veel blogs postte als in het begin. Waarove rik zoal blog en over Brabant Blogt zelf. Volgende week zijn de eerste resultaten en dan krijg ik die toegestuurd. En zo houden we elkaar lekker bezig, heb ik weer iets te bloggen.

Heel af en toe klik ik op een blog van iemand anders, als de titel me aanspreekt. Maar meestal houd ik het bij mijn vaste lijstje. Je moet je een beetje beperken, anders zit je de hele dag met vierkante ogen te lezen. Dus volg ik regelmatig de blogs van Anja Meulenbelt, Krista van Velzen, Harry van Bommel, Ger Wouters (allemaal SP). En daarbuiten Marusjka Lestrade en Annegien Wijnands. Klik hier voor snelkoppelingen van de blogs die ik regelmatig volg.

Voorwaarde voor terugkerend bezoek van mijn kant is dat er regelmatig – liefst dagelijks – iets gepost wordt, anders ben je me snel kwijt. Dat geldt ook voor mijn lezers merk ik. Een paar dagen niet geblogd en mensen haken af. Ik zie het aan de bezoekersaantallen.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.