Nieuws van het Noodfonds

Gepubliceerd op 0 reacties 2 minuten leestijd 102 x bekeken

Virak

Vireak (foto hierboven), de coördinator voor het MSM-TG-project bij de Cambodjaanse vereniging voor mensen met hiv (CPN+), stuurde me een berichtje dat het Noodfonds besloten heeft $100,- uit te keren aan een (vermoedelijk) transgendervrouw in de provincie Bantheay Meanchey:

Dear Mr. Ron,  Kun Tom  and  CPN+ colleagues,

I would like to inform you that , Today i have requested 100$ from  the Positive MSM Emergency fund to support one Positive TG, who stays at the Hospital in Bantheay Meanchey Province.

Her name is  Ms. Uy Marb. she lives alone and no family support, she’s living with HIV more than 3 years,  now she just started to take ARV.

The Positive MSM Focal Point in Bantheay Meanchey will give money to her tomorrow and take some pictures.

For more information I will update to you later.

I would like to say thank you so much for the supporter from Gay and TG people in Holland. God bless you!

With Best Wishes,
Virak

Altijd fijn om wat te horen, al weet ik nu niet wat de reden is waarom besloten is geld te geven. We horen snel meer. Helaas is een derde van het ingezamelde geld inmiddels wel vergeven. (ARV is trouwens wat medici hier HAART noemen, de hiv-remmende medicijnen)

Meer nieuws: het ledenblad van de Hiv Vereniging Nederland heeft mijn verslag geplaatst in het laatste nummer. Zodra het on line beschikbaar is zal ik het hier delen. In het artikel ook de oproep geld te storten voor het Noodfonds. Iets dat ik nog maar eens zal herhalen hier:

Dat kan op bankrekening 26 89 455 t.n.v. COC Noordoost Brabant o.v.v. ‘Cambodja’, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het geld op de goede plaats komt. Het COC is een door de Belastingdienst erkende ANBI. Giften aan het COC zijn daardoor aftrekbaar van je belasting.

Sy ChaySy ChaySy ChayNutNutNut
LeaksmeyLeaksmyLeaksmySrey PovSrey PovSrey Pov
Srey SarSrey SarSrey SarVirakVirakVirak
MSM & TGMSM & TG

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.