Nikki, maar dan anders

Nikki, maar dan anders

Gisteren weer eens naar de Bijoux Show in café de Kabberdoes geweest. De dames hadden een speciale paasshow in elkaar geknutseld. Een andere reden om te gaan was om een beginnende transgender wat kneepjes van het opmaken bij te brengen.

Om privacyredenen kan ik van dat eindresultaat geen foto’s laten zien, Iris was tevreden, zie ons stralen hierboven. Een beetje vreemd is het wel om een show te bekijken waar je zelf niet zo heel lang geleden nog onderdeel van was, maar wat wel leuk was dat ik nu eens geheel zonder zenuwen, álles heb kunnen zien. De laatste keer zat ik bibberend van de kou in het portaal te wachten totdat ik op moest. En daarna weer snel naar boven voor een changement voor de volgende act.

En gisteren dus heerlijk op mijn gemak, gezeten op een barkruk, alle optredens gezien. En genoten van de voordelen van het opnieuw wonen in de stad: lekker een biertje drinken en naar huis wandelen. Wat wil een mens nog meer?

Oh ja, op de foto de grand finale, waar de Idols-finale werd geparodieerd.

This Post Has One Comment

  1. Hoi allemaal,
    Ik ben gisteren voor het eerst naar cafe Kabberdoes naar het optreden van Club Bijoux geweest. Ik vond het hartsikke gezellig en het optreden was goed in elkaar geknutseld.
    Ik zal me even voorstellen ik ben Iris de beginnende transgender waarover Sheilla spreekt. Sheilla heeft mij tips gegeven van het opmaken.Ik heb de foto’s gezien en het eindresultaat mag er zijn. De foto’s mogen van mij gepubliceerd worden. Groetjes van Iris

Geef een reactie