Ik zou dit en ik zou dat, maar: moe en morgen op vakantie. Dus geen Europawerkgroep en geen debat over de Europese landbouw. Kartika Liotard heb ik even gebeld om succces te wensen vanmiddag op het provinciehuis. Wel: boodschappen doen, koffer pakken en was vouwen en vroeg naar bed.

En maar hopen dat áls er een extra Statenvergadering komt over Essent dat dat een weekje kan wachten… Anders moet ik terugvliegen uit Spanje.

Oh ja, Kartika was bij Radar over nanotechnologie (had ik gemist, maar teruggekeken). Om maar even te benadrukken dat je als Europarlementariër wel degelijk het verschil kunt maken. Klik op de afbeelding hieronder voor de uitzending (er volgt eerst eerst een stukje over begraafplaatsen).

This Post Has 2 Comments

  1. Ik vind dat je nog veel gedaan hebt na het Statendebat afgelopen vrijdag. Maar waarschijnlijk was de week voorafgaand aan het Essentdebat zwaarder voor mij dan voor jou, want ik ben deze week echt goed moe…..
    Fijne vakantie in Spanje!!

  2. Ook ik vind dat ron vaak meer doet dan de Bestuurders in het Provincie huis. Vandaar ik je een fijne vakantie toe wens. RON geniet er van.

Geef een reactie