Mijn man staakt


Vandaag is het rayon Den Bosch aan de beurt en dus ook mijn man. TNT Post gaat vandaag plat in Den Bosch. De stakingsbereidheid is groot. Met SP-kamerlid Sharon Gesthuizen en een aantal Bossche SP-ers gaan we vandaag de stakers een hart onder de riem steken. Mét de soepexpresse.

Ik heb van mijn leven nog nooit hoeven staken, Cees ook niet. Maar als het moet dan moet het. Over de toekomst van de Post wordt verschillend gedacht, maar onder druk van onder andere deze acties heeft het kabinet vorige week besloten de liberalisering van de postmarkt voorlopig niet verder door te zetten.

Er zijn bepaalde zaken en diensten, vind ik, die kun je beter niet aan de markt over laten en daar hoeft al helemaal niet op geconcurreerd te worden. Daar is de postbezorging er één van.

Geef een reactie