ILGA Brussel ’92

Gepubliceerd op 0 reacties 1 minuten leestijd 123 x bekeken

ILGA Brussels 1992

Ik vond de negatieven van oude foto’s en digitaliseerde ze. Onder hen deze herinneringen van de ILGA-conferentie in Brussel in 1992.

In december 1992 heb ik deelgenomen aan de Europese regionale conferentie in Brussel in opdracht van COC Nederland. Het was mijn tweede internationale lhbt-conferentie na de ILGA wereldconferentie in de zomer van 1992. Binnenkort zal ik de foto’s van die gedenkwaardige conferentie waar de Franse oproerpolitie de ILGA-demonstratie uit elkaar sloeg, publiceren.

Veel vrienden heb ik daar gemaakt, sommigen van hen zie ik af en toe nog steeds. Sommigen van hen zijn inmiddels overleden. En toen ik één van hen  ik onlangs ontmoette, vroegen we ons af hoe we elkaar eigenlijk kenden. Nu weet ik het weer.

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Er zijn nog geen reacties geplaatst.