Hiv-genezing: Rotterdams onderzoek
Plus, juli 2021

In Plus – het ledenblad van Hiv Vereniging Nederland – verscheen een artikel over hiv-genezing. Daarin ook de ervaring van deelnemer dezes. (link naar volledig artikel in het blog)

Alle blogs in het kader van studies naar hiv-genezing vind je hier.

‘Plus’: Onderzoek naar hiv-genezing

Naast arts-onderzoeker Casper Rokx (sinds een tijdje ‘mijn eigenste’ internist) komen ook onderzoekers Tokameh Mahmoudi en Shringar Rao aan het woord. Allen arts-onderzoekers, verbonden aan het Rotterdamse Erasmus MC. In het artikel lees je over de recente doorbraken, de lange weg naar genezing van hiv en ook over de invloed van de Corona-pandemie: is het een vloek of een zegen voor dit specifieke onderzoek?

Klik op de afbeelding hieronder, dan opent in een nieuw venster het hele artikel in pdf-formaat. Mijn ervaringen als deelnemer aan het onderzoek (het viel niet echt mee) staan in het blauwe kader op pagina 9 van deze editie van Plus.

Hiv-genezing
Plus, juli 2021

Voor wie het nog niet gezien heeft, hieronder nogmaals het interview dat Fred Verdult van Volle Maan had met Shringar Rao, Henrieke Prins en mij over de zoektocht naar hiv-genezing:

Geef een reactie