Ik zit er ook op: twitter. Lang getwijfeld omdat ik niet elke minuut iets wil ‘moeten’ doen. Het blog bijhouden vergt al de nodige tijd en energie namelijk.

Maar nu het mogelijk is vanaf mijn blog te twitteren (en alles wordt meteen doorgeplaatst op dit blog – zie ‘getwitter’ in rechterkolom) hoef ik niks extra te doen en kan ik korte berichtjes, interessante snelkoppelingen op twitter kwijt. En zo kan ik bijblijven zonder al te veel moeite. Mensen op twitter kunnen alles daar lezen en ik attendeer ze via mijn twitter op uitgebreide blogs hier.

Al het Brabants politiek gekwetter is op één plek te zien: brabber.nl. Keurig gesorteerd. Hoge verwachtingen van de inhoud heb ik niet bij veel twitteraars. Sommigen gebruiken twitter om snel en gemakkelijk af te reageren. Kijk maar eens op www.twitter.com/onnohoes, wat kwettert hij over de commissievergadering van afgelopen vrijdag?

verantwoording debat in statencommissie. taaiheid van procedures en overleggen is moeilijk te aanvaarden voor volksvertegenwoordigers.

2:08 AM May 29th from mobile web

Wat bedoelt hij dáár nou weer mee? Ik vind dat je goed moet opletten wat je op deze manier het web op tjilpt. Een misverstand is snel geboren en een screenshot is zo gemaakt. Een uitglijer ook dus.

Wie direct naar mijn twitterpagina wil, klikt op www.twitter.com/ronvanzeeland.

This Post Has 3 Comments

  1. Niet Hoes’ eerste uitglijder, on and off Twitter:-)

  2. Nou, wat raar zeg. Mijn account is suspended!

  3. @ Wouter:
    Kun je ook in begrijpelijk Nederlands aangeven wat je bedoelt te zeggen (voor digibeten als ik)?

Geef een reactie