Morgen dus niet naar BioFach in Neurenberg voor mij. Ik heb de knoop doorgehakt nadat ik het reisschema zag. Ik ben al redelijk uitgeteld vanwege het geklus en gebrek aan rust. Dan is een dag die om 04.15 uur begint niet handig.

We zouden om 05.00 uur bij het Provinciehuis verzamelen en dan naar Rotterdam Airport voor een dagje BioFach, dé Bio-vakbeurs van Europa. Voor een gezelschap Statenleden, ambtenaren, boeren en milieumensen was een interessant programma samengesteld. Voor iemand die toch al ‘om’ is als het om biologisch en eko gaat is dat natuurlijk een mooi vooruitzicht.

Maar dit is er net iets te veel aan voor mij, niet verstandig in elk geval, dus heb ik afgezegd. Overtuigd hoefde ik in elk geval niet meer te worden (zie hierboven een blik in mijn keukenkastje), ik hoop dat de anderen een nuttige ervaring rijker zijn na morgen.

Geef een reactie