Op omroepbrabant.nl is het volgende te lezen over de vragen van Spencer Zeegers en mij over de klachten van omwonenden van de Spoorzone in Deurne (zie onder ‘lees meer’).

SP wil opheldering over fabriek in Deurne

De Socialistische Partij in de Provinciale Staten maakt zich zorgen over de situatie rondom Weijer Aanhangwagenfabriek in Deurne. De SP krijgt al enige tijd klachten van omwonenden over de lozing door het bedrijf in het riool en de stank die dit veroorzaakt.

Verder meent de SP dat het bedrijf op ernstig vervuilde grond staat en zou het daar volgens het bestemmingsplan zelfs helemaal niet mogen staan. De partij heeft de Gedeputeerde Staten om opheldering gevraagd.

Ook willen ze weten of medewerkers van de Provinciale Milieu Klachtenlijn de meldingen over Weijer ongecontroleerd doorsturen naar de gemeente Deurne.

This Post Has One Comment

  1. Ik had het niet gehoord, wel gelezen. Volgens het CDA Deurne is er maar een iemand die klachten heeft over het bedrijf. Jammer dat ze mijn mails nooit hebben gelezen. Nu is een vrouwtje van 92 het slachtoffer. Ik mag met trots zeggen dan ik vanaf 1991 lid ben van de SP.

Geef een reactie