Druk baasje

Ik ben een druk baasje aan het worden. Verschillende dingen lopen door elkaar heen. Ik moet echt oppassen dat het niet fout gaat. Met veel moeite heb ik een afspraak gemaakt om de verjaardag van mijn neefje ‘in te halen’.

Krijg ik een berichtje dat de introductie over de Wet Ruimtelijke Ordening (WRO) net op die dag is. Op de alternatieve datum heb ik ook al twee afspraken, wat al tegen mijn eigen regels is. Tussendoor druk getelefoneer over het debat op Roze Zaterdag, terwijl we onderweg zijn naar een begrafenis. Ondertussen probeer ik (in de auto) dit weblog bij te werken.

Het debat wordt wel een spannende aangelegenheid. De PvdA die dit organiseert mailde me zojuist dat er én een Tweede Kamerlid én een Europarlementariër mee zouden doen. Gelukkig waren we het er over eens dat dat een beetje veel van het goede was, ook naar de andere deelnemende partijen toe. Het wordt nu waarschijnlijk Emine Bozkurt, lid van het Europees Parlement. Ik hoorde dat naast de SP ook de PvdA, GroenLinks en D66 een kraam hebben gehuurd voor de infomarkt. Wordt wel een linkse aangelegenheid zo. Ondertussen doen we beiden ons best om een CDA-er aan het debat mee te laten doen.

Thuis heeft kater Benno waarschijnlijk oormijt, dat wordt morgen ook nog een bezoekje aan de dierenarts. Dat moet dan na de afspraak met café de Kabberdoes. Die wilden ons (Zusjes Bijoux) spreken over mogelijke samenwerking. Dus ook op dat front staat weer wat te gebeuren. Spannend!

Woensdag naar Rotterdam voor het eerste onderzoek na de pillenstop en vrijdag Provinciale Staten. Tussendoor moet ik nog schriftelijke vragen voorbereiden en een folder schrijven voor de Roze Zaterdag. Zo kan-nie wel weer dacht ik.

Geef een reactie