De laatste loodjes


Die wegen erg zwaar. Gisteren een eenzame extra commissie voor me (weet ik ook weer eens hoe het is om als enige de fractie te vertegenwoordigen). Vandaag naar Rotterdam met de fractiemedewerker om de kennis van blogs en webonderhoud bij te sleutelen… en voor twee buisjes bloed.

Het resultaat is al te bewonderen in de rechterbalk. De lelijke stipjes zijnverdwenen en ik heb geleerd (nu nog de praktijk) hoe ik gemakkelijker video’s kan inbedden d.m.v. WordPress (waar dit blog mee gemaakt is). Een andere tip heb ik alvast in praktijk gebracht: de foto’s na verkleining verscherpen. Het resultaat is hierboven te zien – en ik zíe het verschil in elk geval duidelijk.

Voor brabant.sp.nl heeft Cecile wat nuttige tips gekregen die het koppelen van artikelen aan rubrieken (voor dossiervorming) gemakkelijker moet maken. Ook de agenda is nu beter bij te houden. In de toekomst kunnen we Brabantse SP-afdelingspagina’s direct Brabants SP-statennieuws aanbieden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Cecile heeft in elk geval geen vakantiedip…

Tussen de bedrijven door ben ik nog door een journalist gebeld van het Brabants Dagblad (als hij mórgen maar niet gaat staken!) over De Heus in Ravenstein. Daarover inhoudelijk in een ander blog meer. En waarschijnlijk morgen in de krant.

Ook moest ik vandaag weer langs de prikkamer van het Erasmus MC, over twee weken volgen dan de bescheiden uitslagen – ik gaf slechts twee buisjes bloed aan de aardige prikzusters.

Het valt op hoeveel er verandert aan de stad als je er niet meer zo vaak komt. Een nieuwe vleugel van het ziekenhuiscomplex was inmiddels uit de steiogers (en zag er erg mooi uit), andere gebouwen waren al gesloopt.

Door blikseminslag hebben we een andere treinroute naar Den Bosch genomen. Gelukkig leverde dat voor ons weinig ongemak op.

Geef een reactie