De fractievoorzitter van de SP in de Bossche gemeenteraad blogt sinds gisteren ook. Cecile is daarnaast ook onze fractiemedewerker in Provinciale Staten. En ze is de voorzitter van ‘mijn’ SP-afdeling.

De aanleiding is het artikel in het Brabants Dagblad over bloggende lokale politici. Zowel de Osse editie als de Bossche editie van het Brabants Dagblad stond uitgebreid stil bij dit fenomeen. In het Osse stuk werd ook verwezen naar bloggende gedeputeerden. Omdat dat een beetje een vertekend beeld gaf heb ik de journalist in kwestie een berichtje gestuurd. Een beetje in de hoop dat ook bloggende provinciale politici aan de beurt zouden komen. Nog geen reactie ontvangen.

Maar goed, klik hier voor het blog van Cecile. En het artikel met de veelzeggende titel ‘Al reageert geen hond, lokale politici blijven bloggen’ in de Osse editie van het Brabants Dagblad lees je hier.  Onder de titel ‘Politici moeten weblog nog ontdekken’ schreef de Bossche editie een stuk, klik hier om het te lezen.

This Post Has 2 Comments

  1. Hoi Ron,

    Ik heb een reactie op de site ingetikt (interactief als blogger nietwaar) maar die kwam er gisteren niet op te staan. Daarin heb ik de actieve bloggers in de provincie genoemd. Ook de griffie gebeld om te vragen of ze namens de provincie daar niet eens op zouden reageren gezien het % bloggers in en rond de Staten: incl Paul Smeulders 12%.

    Groetjes,
    Marusjka

Geef een reactie