onze huidige woning
Wie zijn blog een paar dagen onbeschreven laat, heeft wat uit te leggen. Althans zo voelt het. Een combinatie van twee dingen zorgde dat mijn hoofd er even niet naar stond hier wat te schrijven. Om te beginnen was ik bijna gevloerd door alle drukte (en echt zin om daar steeds over uit te wijden heb ik niet). Tegelijkertijd werden we hier thuis gedwongen in de hectiek gestort door de verkoop van ons huis.

Dat laatste is natuurlijk erg fijn, we hebben het niet voor niets te koop gezet. Maar omdat de kopers begin december hun kindje verwachten hebben wij geprobeerd aan hun verzoek tot een vroegere overdracht te voldoen. Nog voordat het voorlopig koopcontract vrijdag werd getekend konden Cees en ik al een apartement bekijken. Om een lang verhaal kort te maken: we zouden daar per 1 november in moeten trekken. Dat betekent dus een verhuizing binnen 5 weken!

Dat is erg kort om alles te regelen. Het politieke werk begint nu goed op stoom te komen. Daarnaast zou ik afgelopen zondag voor het eerst weer meewerken aan een show. Dat was voor mij de druppel die mijn emmer bijna deed overlopen. De medewerking aan de show heb ik afgeblazen, iets dat gelukkig erg goed is opgenomen (waarvoor mijn oprechte dank). Dan was het ook nog prachtig weer dit weekeinde, waardoor we in plaats van een bijtankweekeinde in Brussel, maar besloten om alvast de zonnepanelen van het dak te halen. Gezien de weersvoorspellingen een goede keus. Je wilt niet met storm het dak op om met die vlakke platen te gaan sjouwen. De wind zou er mee aan de haal gaan.

Al met al genoeg om maandag alleen maar de e-post te bekijken op de computer. De gedachte aan meer (weblog schrijven bijvoorbeeld) riep enkel weerzin op. Het is maar dat u het weet.

Drukke week
Deze week is het echt schipperen met mijn agenda. Vandaag de buurvrouwen op de hoogte stellen van ons vertrek. Daarna wordt ons huis getaxeerd. Vanavond de Algemene Ledenvergadering van COC Brabant Noordoost. De eerste poging om de vereniging op te heffen in het kader van de fusie met het Bossche COC.

Morgen, woensdag, een werkbezoek aan een varkensboer, tevens collega-Statenlid. Daarna rap naar Den Bosch voor een feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats van ons toekomstige huis aan het Muntelbolwerk. Donderdag naar het ziekenhuis in Rotterdam voor de vierwekelijkse controle.

Vrijdag de hele dag Provinciehuis. Eerst commissievergadering Ruimte & Milieu, daarna fractievergadering. De vraag is wel of ik tegen die tijd in staat ben om helemaal mentaal aanwezig te zijn.

This Post Has 2 Comments

 1. Dag Ron, Zo te zien zijn jullie wel aan een vakantie toe, neem het er dan ook van !! en leg even alles aan de kant en ga met ze tweeen genieten !!

  Gr jack

  Oja is de commissievergadering Ruimte & Milieu Openbaar ???

 2. Hallo Jack,

  De vergaderingen zijn, tenzij anders vermeld, altijd openbaar. Dat geldt ook voor de vergaderingen van Provinciale Staten.

  Groet,
  Ron

Geef een reactie