En niet van het soort om vrolijk van te worden. En dat word ik meestal niet, want als ik iets hoor dan zijn er problemen. Wat de lokale bestuurders bezielt om het mooie landschap aldaar te verpesten snap ik niet echt. Want we hebben echt een juweeltje. Je moet het wel willen zien.

Eerst kreeg ik een berichtje van Nora van den Bergh van Wij Vrouwen Willen (een groep uit de omgeving van Woensdrecht). Staatsbosbeheer oogst hout op een blijkbaar verwoestende manier. Ik ben ook erg benieuwd naar hún lezing, want je zult een goede reden moeten aanvoeren om een vogel- en habitatgebied zo toe te takelen. Kijk hier voor de foto’s.

Van collega Gonny Andreas uit Bergen op Zoom kreeg ik de tip over een artikel in BN/De Stem over wethouder Linssen uit die plaats die zijn oog heeft laten vallen op de buurgemeente. Als die niet goedschiks gaat meewerken aan een distributiecentrum, dan kan het ook kwaadschiks. Hij overweegt te infiltreren in de lokale politiek om er zo een ‘vrijwillige anexatie’ door te krijgen.

Hij maakt er in elk geval geen geheim van, vreemde plannen (of vreemde mijnheer – ik weet het niet). Lees het zelf, klik hier.

This Post Has One Comment

  1. Wat een leuke en bijgewerkte website heb je!!! En fijn dat je naar Woensdrecht komt om met Staatsbos Bederf te komen praten!!
    En gelijk over Weth. Linssen,van B.O.Z.,waar “Wij Vrouwen Willen”heus wel asfalt voor de Scheldeweg van kunnen krijgen,dat heeft hij bij de Heimolen ook gedaan!En mooie geveltjes,èchte,niet van Karton zoals in Roosendaal!! Wij willen een verloederd Putte weer op de kaart zetten!! En trots zijn op ons dorp!!!Doet Linssen dat???

Geef een reactie