Met een grote groep enthousiaste, al dan niet roze Amsterdamse SP-ers hebben we vandaag de partij vertegenwoordigd op de informatiemarkt bij de Stopera. Met op de achtergrond een hoop kabaal van al dan niet verlopen artiesten. Volgend jaar een SP-boot?

Bart Uijtdeboogaart (foto onder) had  op zeer korte termijn e.e.a. georganiseerd samen met Malu (foto boven – tweede van links). Henk van de Wal en zijn vrouw waren met de SoeP Expres naar Amsterdam gekomen.

 

De tomatensoep vond dankzij het niet al te beste weer gretig aftrek. Die soep is een geweldige manier om met mensen in contact te komen. En ook hier kwamen weer diverse mensen verrast naar de kraam. Al lang lid, en blij dat de SP ook hier aanwezig is.

Het leuke van de SP is dat ook kamerleden gewoon een uurtje meedraaien in het rooster. Hierboven Eerste Kamerlid Anja Meulenbelt. Op de foto hieronder het wandelend kunstwerk Fabiola, óók SP.

Na afloop nog even wat gedronken in café De Prik. Helemaal recht liepen we er niet naar toe, maar zo kwamen we in elk geval weer eens voorbij ’s werelds eerste Homomonument aan en gedeeltelijk in de Keizersgracht, aan de voet van de Westerkerk. Ik was ooit nog aanwezig bij de ingebruikname van het monument. Samen met Willy Lourenssen ben ik nog naar de benefietnacht in het Amsterdamse Concertgebouw geweest. Ook al zo’n memorabele gebeurtenis.

Doodop en blij dat ik dit stukje er nog heb uitgeperst, ga ik nu tevreden naar bed.

This Post Has One Comment

  1. Het was een geweldig leuke tijd! Hopelijk komen er nog vele gelegenheden waar we uit naam van de SP actie kunnen voeren voor homorechten. Hou me op de hoogte!

    Blij dat je de Prik nog hebt gevonden. Is leuk, toch?

    Dikke knuffel en tot snel!

Geef een reactie